DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜ’de Açılış Töreni

BÜ’de Açılış Töreni
14.09.2019
295
A+
A-

Batman Üniversitesi 2019-2020 ‘Akademik Yılı Açılış’ töreni gerçekleştirildi.

Batman Üniversitesi 2019-2020 ‘Akademik Yılı Açılış’ töreni Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımıyla başlayan akademik yıl açılış törenine üniversitenin tüm akademik personelleri katıldı.

2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde Batman Üniversitesinden bir üst akademik unvan alan 50 akademisyene Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş tarafından “Tebrik Beratı” takdim edildi.

Törende konuşan Rektör Durmuş, “Geldiğim yılları hatırlıyorum da acaba bu salonu nasıl dolduracağız. Kaç kişi salonda yer bulacak. Akademisyen olarak bunların hesabını yapıyordum. Şimdi çok şükür ki büyüyoruz, gün geçtikçe de büyüyeceğiz. Allah’ın izniyle kendi yetiştirdiğimiz araştırma görevlileri, Doçentler ve profesörler var. Üniversitemizde profesör olmuş ve dekan vekâleti yürüten arkadaşlarımız var. Rektör yardımcıları var. Doktoralarını, yüksek lisanslarını, hatırladığım sınavlarını yaptığım öğrencilerim var. Bundan daha büyük gurur duyuyorum. Herkes Batman Üniversitesi’ne imreniyor, doğuda Batman Üniversitesi huzur üniversitesidir diye. Üniversitemize gelmeye çalışıyorlar. Bazı kişilerde çeşitli menfaatler için üniversitemizi karalıyorlar Onları da Allah’a havale ediyoruz. Bizim için önemli olan üniversitemizin huzurudur.” şeklinde konuştu.

Üniversite de görevdeyken akademik ve bilimsel aşamaları tamamlayarak bir üst akademik unvana geçen tüm akademisyenleri tebrik eden Rektör Durmuş, yeni akademik unvan alan 50 akademisyeni sahneye davet ederek “Tebrik Beratı” takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.