DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yanlış İğne Hayatını Kararttı

Yanlış İğne Hayatını Kararttı
25.02.2022
3.617
A+
A-

Bel ağrısı için gittiği Devlet Hastanesinde yanlış vurulduğu öne sürülen iğne nedeniyle bacağında hasar oluşan ve iki buçuk yıldır iyileşemeyen Hasan Elik mağduriyetinin giderilmesini istiyor.

2019’un aralık ayında Batman’ın Gercüş ilçesi Devlet Hastanesi dâhiliye polikliniğine bel ağrısı şikâyetiyle giden 48 yaşındaki Hasan Elik, doktor muayenesinin ardından verilen ilacın enjekte edilmesi için acil servisine giderek iğne yaptırdı.
Elik, iğne yapılmasının ardından sağ ayağının uyuştuğunu ve yarım saat kadar ayağa kalkamadığını, sonraki süreçte de ayağındaki ağrının geçmediğini belirtti.

İyileşmek için gittiği hastaneden ayağı hasarlı olarak çıkan Elik, yapılan tetkiklerde hasarın iğne nedeniyle oluştuğu ortaya konulmasına rağmen iki buçuk yıldır herhangi bir sonuç çıkmadığını, iyileşmemesi nedeniyle hastane, doktor ve hemşire aleyhine dava açtığını fakat savcılık tarafından evraklarının reddedildiğini söyledi.

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Akyar (Merwaniyê) köyünde ikamet eden Hasan Elik’in biri zihinsel engelli 14 ve 16 yaşlarında iki çocuğu bulunuyor.

Köyde daha önce hayvancılık ve çobanlık işiyle uğraşan Elik, ayağının hasar görmesi nedeniyle sadece engelli çocuğuyla ilgileniyor. Bir buçuk yıldır hiçbir iş yapamayan Elik ailesi, köylülerin desteğiyle hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.