DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çaldıkları Telefonlarla Yakalandılar

Çaldıkları Telefonlarla Yakalandılar
01.03.2019
359
A+
A-

Batman’da bir iş yerinden 15 adet cep telefonu çalan hırsızlar, çaldıkları telefonlarla yakalandılar.

Batman merkezde bir işyerine dadanan 2 hırsız, 15 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Başlatılan çalışma sonucu hırsızlar, çaldıkları cep telefonlarıyla yakalandılar.

Batman’da sık sık yaşanan ve halkın tepkisine neden olan hırsızlık vakalarına bir yenisi eklendi. 3 gün sonra çaldıkları telefonlarla beraber yakalanan yaşı küçük bir kişi ile E.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “24 Şubat 2019 günü bir iş yerinde meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışma neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen E.K isimli şahıs ve bir yaşı küçük şahıs 27 Şubat 2019 günü yakalanmıştır. Şahısların çalmış olduğu 15 telefon müştekisine teslim edilmiştir. Yaşı küçük şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, E.K. isimli şahıs İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.