DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Darbelere Karşı Uyanık Olunmalı”

“Darbelere Karşı Uyanık Olunmalı”
01.03.2019
286
A+
A-

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, her türlü darbe ve darbe girişimine karşı uyanık olunması gerektiğini söyledi.

28 Şubat darbesinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, her türlü darbe ve darbe girişimine karşı uyanık olunması gerektiğini dile getirdi.

Ülkede neredeyse her on yılda bir tekrarlanan darbe ve darbe girişimlerinin Türkiye üzerinde oynanan oyunlara örnekler oluşturduğunu belirten Durmuş, “Bunları çok iyi okumalı ve analiz etmeliyiz. Ülkemiz ekonomide, sanayide ve teknolojide atağa geçtiği her dönemde, Batılı emperyalist güçler ile içimizdeki menfaatperest hain gruplar, ülkemizi zayıflatmak ve adeta sömürge altına almak amacıyla darbeye kalkışmıştır. Milletimiz her türlü darbe ve darbe girişimine karşı uyanık olmalıdır. 15 Temmuz ruhu ile her türlü darbeye karşı durmalıdır. Gençler, aklınızı kimseye kiraya vermeyin. Okuyun, karşılaştırın, kıyas yapın. Vicdanınızla tartın. Vicdanınızın süzgecinden geçmeyen hiçbir düşünceyi, eylemi, davranışı yapmayın. Aklı ve vicdanı hür bireyler olun. Bu duygu ve düşüncelerle 28 Şubat post modern darbesini kınıyoruz.” dedi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.