DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DEVA Mahalle Temsilcilerini Atadı

DEVA Mahalle Temsilcilerini Atadı
01.08.2021
190
A+
A-

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı mahalle temsilcilerine mazbata töreni düzenledi. Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen program ile mahalle temsilcilerine mazbataları verildi.
Batman’daki teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren DEVA Partisi, bu kapsamda il merkezindeki mahalle ve köylerdeki temsilcilerini seçmeyi sürdürüyor.
Düzenlenen mazbata töreninde konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Mahalle teşkilatları bir partinin teşkilatlanma yapısının temelini oluşturuyor. Batmanımızın her noktasındaki sorundan haberdar olmak ve parti olarak bu sorunlara çözüm oluşturmak amacıyla mahalle temsilcilerinin öneminin büyük olduğunun farkındayız. Bugün itibarıyla Batman’ın merkeze bağlı 35 mahalle ve köyünde temsilcilerimizi atamış bulunmaktayız. DEVA, henüz bir yıllık bir parti olmasına rağmen ülkemizin her noktasından çok ciddi teveccüh alıyor. Diğer tüm mahalle ve köylerimizden de başvurular aldık. İlimiz için en doğrusunu yapma gayretiyle teşkilatlarımızı belirlerken en iyiye ulaşma gayretiyle hareket ediyoruz.” dedi.

“İKTİDAR GİDECEĞİNİN FARKINDA”

İktidarın son günlerini geçirdiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Türkiye’ye umut olacağı iddiasıyla göreve gelen mevcut iktidar, bugün sorunların ana kaynağına dönüşmüş durumda. Ülkemizde şuanda hiçbir konuya çözüm üretemiyorlar. Onlar da artık sayılı günlerinin kaldığının farkında. Türkiye’deki tek mutlu kesim iktidardan beslenen yandaşlar. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, on milyonların geçim derdini görmezden geliyorlar. Emeklimiz, esnafımız, memurumuz, öğrencimiz son yılların en kötü dönemini geçiriyor. İşsizlikten, yoksulluktan ve hatta açlıktan intiharlar yaşanıyor. DEVA iktidarında açlık, yoksulluk utancını mutlaka temizleyeceğiz. Başta adalet ve ekonomi olmak üzere daha özgür ve müreffeh bir ülkeyi inşa edeceğiz” dedi.

Düzenlenen programdan sonra atanan bazı mahalle temsilcilerine mazbataları takdim edildi.

IMG 6801 1 scaled - DEVA Mahalle Temsilcilerini Atadı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.