DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Diyanet’ten Destek

Diyanet’ten Destek
16.02.2019
319
A+
A-

Batman Üniversitesi Rektörü ve Batman İl Müftüsü, Batman Üniversitesi Camii’nin tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanını makamında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Batman Üniversitesi Camii’sinin tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle 2012 yılında temeli atılan caminin geçen sürede tamamlanamadığını belirten Rektör Durmuş, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Batman Üniversitesi Camii’nin tamamlanması için desteklerini talep ettiklerini belirtti.

Camii inşaatının fiziki olarak yüzde 60 tamamlandığını ifade eden Rektör Durmuş, caminin ibadete açılmasının önemine değinerek, öğrencilerin ibadet edebilecekleri güzel bir mekânın tamamlanmasını Diyanet İşleri Başkanından talep ettiklerini ve Başkanı Batman’a Üniversiteye davet ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erbaş, ziyaretleri nedeniyle Rektör Durmuş ve İl Müftüsü Erhan’a teşekkür ederek, caminin bir an önce tamamlanması için gerekli desteğin imkânlar ölçüsünde verileceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.