DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dolar ve Altın Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

Dolar ve Altın Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!
06.08.2018
389
A+
A-

Yükselişini sürdüren dolar, 5,1850’yi görerek zirveyi yeniledi.

ABD’nin Türkiye’de bazı kişi ve kurumlara yaptırım kararı haberinin ardından hızla yükselen dolar, bu sabah 5,1850’yi görerek zirveyi yeniledi. Euro ise 5,98 civarında seyrediyor.

Cuma günü 5,1150 ile tarihi seviyeye çıkan, daha sonra bir 5,08’e kadar gevşeyen doların yeni zirveyi görmesiyle birlikte TL’nin dolar karşısında yılbaşından bu yana değer kaybı da yüzde 25’i buldu.

Uzmanlar, ABD’nin bugün başlayacak İran yaptırımları ve Çin ile ticarete ilişkin açıklamalarının doların küresel piyasalardaki değeri üzerinde etkili olacağını söylüyor.

ALTIN

Altın hızlı yükselişini sürdürüyor. ABD ile olan yaptırım geriliminin önemli etki yaptığı altın fiyatları gün içinde artmaya devam ediyor. Kapalıçarşı’daki altının gramı 200,54 liradan alınırken, 200,57 liradan satılıyor.
Kaynak Yeniçağ: Dolardan sonra altından da rekor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.