DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fiyatı Et İle Yarışıyor!

Fiyatı Et İle Yarışıyor!
18.03.2018
386
A+
A-

Tezgahlara yeni gelen taze fasulye ve sivri biber et fiyatıyla yarışıyor. Fiyatı pahalı olan taze fasulyeyi vatandaş gramla alıyor.

Seralarda yeni hasadı yapılan taze fasulye ve sivri biber, yüksek fiyatıyla el yakıyor. Sivri biberin kilosu 12 liradan satılırken, taze fasulye ise 14 liradan alıcı bekliyor.

Yarım kilo kıyma fiyatına satılan taze fasulyeyi vatandaşlar 250 veya 500 gram olarak alıyor. Fiyatı yüksek olduğu için sivri biber ve taze fasulyenin yanına kimse yanaşmazken, fiyatların bir ay daha böyle gideceğini belirten pazarcılar, “Taze fasulye ve sivri biber Antalya’da cam seralarda yeni hasat edilmeye başlandı. İlk hasat az olduğu için fiyatlar pahalı. Bu fiyatlar bir ay böyle gider. Fasulye bollaşınca fiyatlar düşer. Şu an vatandaşa pahalı geliyor. Taze fasulyeyi vatandaşlar yarım kilo ve 250 gram alıyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.