DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Geçim Kaynaklarıydı: Telef Oldular

Geçim Kaynaklarıydı: Telef Oldular
03.06.2019
1.562
A+
A-

Batman’da yaşayan mağdur bir ailenin geçim kaynağı olan 3 adet büyükbaş hayvanları telef oldu.

Batman merkez Hürriyet Mahallesi 423. Sokak’ta yaşayan Aslan ailesinin 3 ineği telef oldu. Tek geçim kaynakları olan hayvanları telef olan aile büyük mağduriyet yaşadı.

Hayvanlarının bakımıyla ilgilenen Sultan Aslan, “Sabah uyanıp ahıra girdiğimde 3 ineğin cansız yattığını gördüm, birinin karnında buzağısı da vardı Bir iki gündür hastaydılar, baytar çağırdım ama hiçbir şey yapmadı, parasını alıp gitti. 3 ineğim gitti, evimde bir şey kalmadı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Geçimimi bunlarla sağlıyordum. Ailemde çalışan kimse yok, eşim, oğlum işsizdirler. 50 milyardan fazla zararım oldu. Ailemi geçindirdiğim inekler telef oldu. Yetkililerden yardım etmelerini bekliyorum.” dedi.

Telef olan ineklerin zehirlendikleri tahmin ediliyor.

Aile telef olan ineklerin cansız bedenlerini Batman Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımıyla ahırdan çıkardı.

Tek geçim kaynaklarını kaybederek büyük mağduriyet yaşayan Aslan ailesi yetkililerden yardım bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.