DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“İlçe Olmak İstiyoruz”

“İlçe Olmak İstiyoruz”
13.08.2020
514
A+
A-

Batman Gercüş’e bağlı Kayapınar Beldesi Belediye Başkanı Samir Özhan, kısa süre içerisinde birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin beldeyi geliştirip bir an önce ilçeye dönüştürmek olduğunu söyledi.
HÜDA PAR’lı Belediye Başkanı Samir Özhan, beldede yaptıkları hizmetler ve planlanan projeleri anlattı.

Beldede alt ve üstyapı çalışmaları, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmaları ile yeni projeler hakkında bilgi veren Başkan Özhan, birçok sorunu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Özhan, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Kayapınar belde halkı teveccühünü bizden yana gösterdi. Bizler de bu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz demeden halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Parti olarak farkımızı da ortaya koyup özellikle de adaletten yana yaptığımız faaliyetlerimize belde halkımız da şahitlik etmiştir.” dedi.

Su kuyusu projesi

Kısa süre zarfında belediye olarak yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu ifade eden Başkan Özhan, “Suyumuzun az olması hasebiyle saatte 25 ton akan suyumuzu 52 tona çıkardık, buna rağmen hâlâ bazı sıkıntılarımız var.” diye konuştu. Özhan, projelerinin arasında yeni bir su kuyusunu hizmete açmak olduğunu kaydetti.

Evlenen gençlere yardım

Evlenen gençlere çeyiz yardımı yaptıklarını vurgulayan Özhan, ayrıca vefat eden her vatandaş için bir öğün taziye yemeği yardımı da yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.