DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlk Kafile Yola Çıktı

İlk Kafile Yola Çıktı
15.07.2018
619
A+
A-

Batman Belediyesi geçen sene hayata geçirdiği ‘Gezelim, Görelim ve Öğrenelim’ projesinin bu yılki startını bugün vererek ilk kafileyi yolcu etti. Projeden faydalanmak isteyenler için Belediye Spor Kompleksinde kayıtların devam ettiği açıklandı.

Farklı yaş grubundan oluşan 6 kafile ile toplamda 270 çocuğu Gaziantep’e götürecek olan Belediyemiz, il dışına çıkacakları gezide öğrencilere kentin kültürel ve tarihi yerlerini gezme, macera parkına gitme ve kayak deneyimi yaşama fırsatı sunacak.

kafile2 - İlk Kafile Yola Çıktı

Batman Belediyesi Spor Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü ‘Gezelim, Görelim ve Öğrenelim’ projesi ile Batman’da yaşayan 9-14 yaşları arasındaki 43 çocuk belediye görevlileri eşliğinde yola çıktı.

Heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenen çocuklar ile görevli iki eğitmenden oluşan ilk kafileyi Gaziantep gezisine, Belediye Spor Kompleksi önünden Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, Belediye çalışanları, çocukların velileri ve arkadaşları uğurladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.