DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karara Tepki Gösterdiler

Karara Tepki Gösterdiler
21.03.2021
640
A+
A-

Batman’da faaliyet gösteren halı saha işletmecileri, 19.00’a kadar halı sahaların açık kalma süresini yetersiz bulduklarını söylediler.

Salgın sürecinin başlamasıyla yaklaşık bir yıl kapalı kaldıklarını söyleyen halı saha işletmecileri, “Kontrollü Normalleşme” kararından sonra açıklanan saatlerin kendileri için hiçbir anlam ifade etmediğini belirttiler.

Halkın halı sahalarda maç oynama saatinin genelde akşamları olduğunu, gün içinde kimsenin spora gelmediğini ifade eden işletmeciler, yetkililerden 19.00 olan bitiş saatinin uzatılmasını istedi.

“Kapalı spor salonları açıkken halı sahalar niye kapalı kaldı?”

Halı saha işletmelerinin kapanış saatlerinin yeniden düzenlenmesini talep eden halı saha işletmecisi Adnan Çakmak “Neredeyse bir yıl boyunca halı sahalar kapalı kaldı ve bu süreçte hiçbir maddi destek alamadık. Yaklaşık bir yıl boyunca kapalı spor salonları açıkken biz halı sahalar niye kapalı kaldık? En çok da takıldığımız konu bu. Bir yıl aradan sonra normalleşme sürecinin başlamasıyla halı sahalar açıldı ama kısıtlı açıldı. Halı sahaların açılış saati 09.00’da kapanış saati de 19.00’da bitiyor. Gün içinde zaten kimse halı sahaya top oynamaya gelmiyor, hatta önünden bile geçmiyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.