DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kullanılamaz Hale Geldi

Kullanılamaz Hale Geldi
13.04.2019
834
A+
A-

Batman’da iki katlı evin giriş katında elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangın sonucu bütün eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Batman kent merkezinde bir evin elektrik kontağından çıkan yangında ev, içindeki eşyalarla birlikte yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, dün öğle saatlerinde Karşıyaka Mahallesi’nde İslam Şimşek’e ait iki katlı evin giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede büyüdü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahaleyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonrası büyük mağduriyet yaşadıklarını aktaran İslam Şimşek, “Yangın esnasında kimse evde yoktu. Dışarıdaydım ve eve geldiğimde oğlum kapıda oturmuştu. 2İçeride duman olduğunu’ söyledi. Oğlum, içeri girmeye korkuyordu. Ben bir ışıldak alarak içeri girdim ve evin yandığını gördüm. Hemen kendi imkânlarımla yangına müdahale ettim. Sonra itfaiye gelip yangını söndürdü. Yangın elektrik kontağından çıkmış. Ben Allah’tan yardım istiyorum. Evimde hiçbir şey kalmamış, yetkililerden destek bekliyorum.” dedi.

10 yıldır çocuklarına hem annelik hem de babalık ettiğini dile getiren Şimşek, “Ben 3 çocuğumla yaşıyorum. Bir kızım evli, bir tanesi de devlet yurdunda okuyor. Oğlum da Batman 100. Yıl Ortaokulunda okuyor. 10 senedir çocuklarıma ben tek bakıyorum. Hem anayım hem babayım. Yangından dolayı bir şeyim kalmadı. Bütün eşyalarım kullanılamaz hale gelmiş. Oğlumda dünden beri halasının evinde kalmak kalıyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.