DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lokal Çalışmalar Sürüyor

Lokal Çalışmalar Sürüyor
09.02.2020
402
A+
A-

Batman Belediyesi, kış şartlarına rağmen bozuk yol ve kaldırımlarda lokal çalışma gerçekleştirerek yaya ve araç trafiğinin akışı için çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yollarda asfalt yama çalışması gerçekleştirirken, diğer yandan da bozuk kaldırım ve sokaklarda parke taşı serimi yapıyor.

Bahçelievler Mahallesi 1610 ve 1613. sokakları ile Acetler Kavşağında elektrik, doğalgaz, internet hatları için yapılan alt yapı kazı çalışmalarının ardından asfalt yama serimi gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1 silindir, 1 mini kepçe, 2 kamyon ve 8 personel ile 90 ton asfalt serimi gerçekleştirerek kazılan yolların trafik akışını engellememesi için büyük çaba sarf ediyor.

1 1 - Lokal Çalışmalar Sürüyor

Vatandaşlardan gelen taleplere de anında dönüş yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Huzur Mahallesi 544 ile 535 numaralı sokakların kesişim noktasında meydana gelen deformeye müdahalede bulundu. Sokağın deforme olan parke taşlarının söküm çalışmalarına başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha sonra parke taşı serimi gerçekleştirerek sokağı sorunsuz hale getirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.