DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mahalle sakinleri ölüm yaşanmadan harekete geçilmesini istiyor

Mahalle sakinleri ölüm yaşanmadan harekete geçilmesini istiyor
23.03.2022
5.689
A+
A-

Batman’da her gün yüzlerce aracın geçtiği 19 Mayıs Mahallesi Harran Caddesi’nde oturan mahalle sakinleri, caddede her an ölümlü bir kazanın yaşanabileceğini belirterek caddede hız kesici kasis yapılmasını istedi.

Araçların sürat yapmasından dolayı caddede sıklıkla kaza meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, başta okula giden yüzlerce çocuk olmak üzere yayaların tehlike yaşadığını dile getirdi.

Batman merkez 19 Mayıs Mahallesi Harran Caddesi’nde ikamet eden mahalle sakinleri, olası kazaların yaşanmaması için yetkililere seslenerek en kısa sürede yola hız kesici kasis yapılmasını istedi.

“Araçlar otobandan geçer gibi yoldan geçiyor”

Araçların sürat yapmaları nedeniyle caddede sık sık kazaların yaşandığını belirten mahalle sakinlerinden Hakan Çapar, “Yaklaşık 1 buçuk senedir buradayız. Araçlar otobandan geçer gibi 110 kilometre hızla geçiyorlar. Bu durumu karayollarına ve belediyeye ilettik ama gelip soran olmadı. Biz bu durumdan çok şikâyetçiyiz. Caddenin hemen yanında okul olduğu için öğrenciler buradan çok geçmekteler. Yayaların sürekli kullandıkları bir yol. Millet bu sebepten dolayı karşıdan karşıya geçemiyor. Yetkililerden bu yola tümsek yapmalarını istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.