DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metruk Yapılar Yıkılıyor

Metruk Yapılar Yıkılıyor
06.01.2020
427
A+
A-

Batman Belediyesi, halkın güvenliğini tehdit eden metruk yapıları yıkarak bu tür yapıları kötü amaçla kullanmak isteyenlere müsaade etmiyor.

Mahalle sakinlerinin Batman Belediyesine yapmış olduğu ‘Metruk evin yıkılması’ talebi, ekiplerimizce olumlu değerlendirildi.

Yeşiltepe Mahallesi Pamukçular Caddesinde madde bağımlıları tarafından kullanılan ve halkın güvenliğini tehdit edecek duruma gelen metruk bina, Belediye Encümeni tarafından alınan kararın ardından Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı.

Ev sahibi ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine 1 kepçe ve 2 kamyon ile metruk yapının yıkımını gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Halkımızın canını ve malını tehlikeye koyabilecek metruk ev ve çeşitli unsurların yıkılarak bertaraf edilmesi için yapılan müracaatlar belediyemizce olumlu değerlendiriliyor. Amacımız halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.