DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Öğrencilere Dicle Kart Müjdesi!

Öğrencilere Dicle Kart Müjdesi!
12.12.2019
17.577
A+
A-

Her platformda öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye toplu taşıma araçlarında geçerli olacak olan ve öğrencilere ulaşımda büyük avantaj sağlayan yeni yıl müjdesini verdi.

Belediye Meclisini aldığı kararla Dicle Kart bayilerinde 40 TL karşılığında aylık aboneliğini yapan öğrencilerin ay boyunca belediyenin toplu taşıma araçlarından sınırsız faydalanacağını belirten Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Batman genelinde bulunan ailelerimizin ekonomik durumunu göz önüne alarak öğrencilerimizin okullarına gidip gelmelerinde sorun yaşamaması için böyle bir karar aldık. Bunun için İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı Dicle Kart birimi ile Batman kent merkezinde bulunan Dicle kart dolum büfelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Uygulama için yılbaşını bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.
Batman Belediyesi almış olduğu meclis kararıyla 2019 yılındaki belediye toplu taşıma araçlarındaki ücretlendirme tarifesinde herhangi bir değişikliğe gitmeyerek 2020 yılında da öğrencilere 1,25 TL, Sivil vatandaşlara ise 1,50 TL ile ulaşım hizmeti vermeye devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.