DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Profesyonel Çeviri

04.04.2018
362
A+
A-

Onlarca Dilde Profesyonel Çeviri Hizmeti İçin Protranslate

               Sizlere her zaman en kaliteli ve en hızlı çeviri hizmetini sunmak için kurulduğu andan bu yana canla ve başla çalışan, bünyesinde bulunan profesyonel tercüman ekibi ile çevirilerinizi en iyi şekilde tercüme eden Protranslate web sitesi sayesinde artık tercüme bürolarında sıra bekleme derdinden kurtulacaksınız. Ülkemizde bilindiği gibi tercüme hizmetleri ne yazık ki son derece sınırlıdır ve bu tercüme hizmetini veren çeviri ofisleri daha çok İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde toplanmıştır. Bu sebeple de küçük şehirlerimizde tercüme hizmeti almak isteyen kişiler ne yazık ki diledikleri hizmete kavuşamamaktadır. Biz de bu sebeple sizlere internet üzerinden online çeviri hizmeti sunan https://www.protranslate.net/tr/ web sitesini tasarladık ve bu sayede ülkemizin en ücra noktasına kadar çeviri hizmetleri sunmaya başladık.

               Sizlere hizmet sunmaya başladığımız günden bu yana hedefimiz her zaman sizleri mümkün olduğunca fazla sayıda dil ile en iyi şekilde buluşturmak olmuştur. Bu sebeple de sürekli olarak çalışmakta ve hizmet verdiğimiz dil sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Bu konuda doğru yolda olduğumuzu da sizlerden aldığımız geri dönüşler sayesinde bilmekte ve bu doğrultuda devam etmekteyiz. Bilindiği gibi klasik tercüme bürolarında yalnızca birkaç önemli dilde tercüme hizmeti alabilmektesiniz. Ancak Protranslate ile Özbekçe de dahil olmak üzere onlarca dilde çeviri hizmeti alabilirsiniz. Eğer Özbekçe çeviri hizmeti almak isterseniz bizlere https://www.protranslate.net/tr/turkce-ozbekce-ceviri/ bağlantısı ile kolayca ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.