DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sağlık Personeli ‘Kürtçe Ağıt’ ile Dalga Geçti!

Sağlık Personeli ‘Kürtçe Ağıt’ ile Dalga Geçti!
23.02.2018
3.333
A+
A-

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, sağlık personeli oldukları anlaşılan 2 kişi, taziye evindeki anılarını anlatırken, Kürtçe Ağıt ile dalga geçti.

Ne zaman çekildiği bilinmeyen videoda bir sağlık görevlisi, diğer çalışana gülerek “Abi hani bugün taziye evine gittik ya, orada ne oldu, hasta yakını nasıl davrandı?” diye soruyor. Diğer çalışan ise Kürtçe yakılan ağıtla dalga geçerek taklit yapmaya çalışıyor! Bu sırada, videoyu çeken kişi, kahkahalar atıyor.

VİDEO:

İnsanların acısıyla dalga geçen sağlık görevlilerine sosyal medyada tepki yağdı. Binlerce kişi, Sağlık Bakanlığı’na, “Bu kişiler hakkında işlem yapmayı düşünüyor musunuz?” diye sordu.

YORUMLAR
  1. Mesut dedi ki:

    Sağlığımız kimlere emanet halimden anlamayan derdi çare olamaz taziye ölüm herkesin kapısında unutmamak lazım sağlıksız personeler

  2. Batman72 dedi ki:

    Sözde sağlık personelleri inşâallah size de bir ağlayan bulunur

  3. hakkı baba dedi ki:

    bu sağlık çalışanları kürtçe ağıt ile dalga geçiyorlar. Allahın vermiş olduğu bir lütuftur. Başbakan Yardımcısı BATMAN lı inşallah o sağlık çalışanları hakkında gereğini yapar. insanlığımdan utandım.

  4. batmanlı dedi ki:

    çok utanç verici bu sağlık çalışanları kürt halkın ağıtlarıyla dalga geçemezler. sosyolojik bir vakka yeter. sağlık bakanlığı gereğin yapar inşallah.

  5. adanalı dedi ki:

    yazıklar olsun size insanların acısı ile dagla geciyorlar o.p