DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Törenle Açıldı

Törenle Açıldı
29.03.2019
428
A+
A-

Batman Üniversitesi Kozluk Kampüsü’nde düzenlenen törenle kütüphane açılışı yapıldı.

Kozluk MYO Kütüphanesi Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş’un katılımıyla Batman Üniversitesi Kozluk Kampüsü’nde düzenlenen törenle açıldı.

Kütüphane açılış töreninde konuşma yapan Rektör Durmuş, “55. Kütüphane Haftası’nda Kozluk MYO Kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kozluk MYO’muzun çok önemli bir eksiğini giderdik, öğrencilerimizin isteklerini bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

rt2 1024x682 - Törenle Açıldı

Açılışın ardından öğrencilerin sorunlarını dinleyen ve çözümleri için talimat veren Rektör Durmuş, Kozluk MYO’nun canlanması için Kozluk halkına çok büyük bir görev düştüğünü belirterek, öğrencilere sahip çıkmaları ve hoşgörülü davranmaları gerektiğini ifade etti.

Batman Valisi Hulusi Şahin’in de katıldığı, öğrencilerle yapılan toplantıda Durmuş, öğrencilerin talepleri doğrultusunda gezi, fotoğrafçılık ve halkoyunları topluluklarının kurulması için talimat verdi.

Toplantıda, öğrencilerin sorunlarını dinleyen Şahin, toplulukların ihtiyaç duyduğu malzemelerin de eldeki imkânlar ölçüsünde karşılanacağını söyleyerek, kütüphanenin öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.