DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı

Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı
09.09.2019
24.934
A+
A-

Çocuk ve gençlere sosyal, kültürel ve mesleki anlamda katkı sağlamayı hedefleyen Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde 20 farklı dalda kurs kayıtlarına başladı.

Ney, Keman, Bağlama, Gitar, Erbane, Piyano, Yan Flüt, Satranç, Resim, Modern Dans, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Çocuk Tiyatrosu, Takı Tasarım, Çocuk Korosu, Halk Oyunları, Kürtçe, İngilizce, Resim ve Müzik Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık kurslarından oluşan etkinlikler ücretsiz olarak verilecek.

2 Eylül 2019 Pazartesi tarihinden itibaren kayıtlara başlandığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, kayıt başvurularının 16 Eylül 2019 Pazartesi günü sona ereceğini belirtti.

17-25 Eylül 2019 tarihleri arasında mülakat yapılarak seçilecek kursiyerler 1 Ekim 2019 tarihinde derslere başlayacak.

Detaylı bilgiler için Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Kültür Mahallesi Sağlık İl Müdürlüğü karşısında bulunan Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ne müracaatta bulunularak veya 0 488 213 27 61 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabileceği duyuruldu.

Kurslardan faydalanmak isteyenlerin, http://www.batman-bld.gov.tr/kultur/kursbasvurulari.aspx tıklayarak veya Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezine gelerek doğrudan başvuruda bulunabilecekleri açıklandı.

Kültür ve Sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Amacımız her alanda halkın taleplerine cevap olabilmektir. Kültür ve sanat alanında da imkânları sonuna kadar kullanarak talepleri karşılamaya çalışacağız” dediler. |

Düzenlenen kursların yaş aralığı ise şöyle belirlendi:

1- Gitar ( 12 Yaş Ve Üstü )

2- Tiyatro – Yetişkinler İçin ( 18 Yaş Ve Üstü )

3- Tiyatro – Çocuklar İçin ( 8-12 Yaş Arası )

4- Erbane ( 15 Yaş Ve Üstü )

5- Fotoğrafçılık ( 16 Yaş Ve Üstü )

6- Halk Oyunları ( 12 Yaş Ve Üstü )

7- Piyano ( 7 Yaş Ve Üstü )

8- Yan Flüt ( 12 Yaş Ve Üstü )

9- Ney ( 10 Yaş Ve Üstü )

10- Takı Tasarımı ( 12 Yaş Ve Üstü )

11- Çocuk Korosu ( 12 Yaş Ve Üstü )

12- Modern Dans ( 7 -14 Yaş Arası )

13- İngilizce ( 9 Yaş Ve Üstü )

14- Kürtçe ( 9 Yaş Ve Üstü )

15- Resim ( 7 Yaş Ve Üstü )

16- Keman ( 10 Yaş Ve Üstü )

17- Bağlama ( 9 Yaş Ve Üstü )

18- Satranç ( 6 Yaş Ve Üstü )

19- resim (üniversiteye hazırlık özel yetenek kursları ) ( lise 4 ve mezunlar )

20- müzik (üniversiteye hazırlık özel yetenek kursları ) ( lise 4 ve mezunlar )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.