DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vatandaşlar Canından Bezdi! Polis İlgisiz

Vatandaşlar Canından Bezdi! Polis İlgisiz
28.07.2018
696
A+
A-

Evlerine girip cep telefonlarını ve paralarını çalan hırsızların, tespit edildiği halde polis ve savcı tarafından haklarında herhangi bir işlem yapılmadığını iddia eden vatandaş yetkilileri göreve çağırdı.

Batman’da son zamanlarda artan hırsızlık olayları vatandaşı canından bezdirdi.

Hırsızlara yönelik caydırıcı herhangi bir cezasının olmadığını belirten vatandaşlar, hırsızların işledikleri suçların, görüntülerle sabit olduğu halde savcı ve polisin ilgisiz kalmalarının içler acısı olduğunu belirttiler.

Çamlıtepe Mahallesi 4045 Sokakta bulunan Kardelen Sitesinde bir eve giren iki hırsız, evde buldukları cep telefonları ve bin 200 TL nakit parayı çalarak kayıplara karıştı. Olay bu sabah saat 05.15 sıralarında meydana geldi.

Kardelen Sitesinde ikamet eden Hüseyin Rüzgâr ve ailesi, uyuduğu sırada hırsızlar tarafından soyuldu.

Hırsızların tespit edildiği halde savcı ve polisin olaya müdahale etmediğini söyleyen Hüseyin Rüzgâr, “İnsanların can ve mal güvenliğinin bu derece dikkate alınmadığını görmek üzüntü veriyor.” dedi.

bez - Vatandaşlar Canından Bezdi! Polis İlgisiz

Rüzgâr, “Sabah 05.15 sıralarında evimize hırsızlar girdi. Evimizde bulunan cep telefonlarını ve bin 200 TL nakit parayı aldıktan sonra kayıplara karıştılar. Beni uyandırdıklarında hemen polise haber verdik. Polis gelip sitenin güvenlik kameralarından şahısları tespit etti. Evimize girenlerin E. T ile Z. T isimlerindeki şahısların olduğunu tespit ettik. Çalınan cep telefonların IP numaralarından hırsızların mobilin oralarda olduğunu tespit ettik. Polise yerlerini bildirdik. Polis savcıdan izin almak istedi ancak savcı müdahale için izin vermedi. Bu durum üzerine saat 10.30 sıralarında çocuklarım hırsızların bulunduğu kafeye giderek çalınanları geri almak istedi. Ancak hırsızlarında aralarında olduğu 15 kişilik bir grubun satırlı ve silahlı saldırısına uğradı. Bu da yetmezmiş gibi akşam saat 20.00 sıralarında bizleri korkutmak için evimizin önünde silahlarla havaya ateş ettiler. Hırsızların çaldıklarından zerre üzüntüm yok, ancak bu yaptıkları gerçekten kanıma dokunuyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.