DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yangında evleri yanan ve engelli çocuklarını kaybeden aile için yardım çağrısı yapıldı

Yangında evleri yanan ve engelli çocuklarını kaybeden aile için yardım çağrısı yapıldı
14.02.2022
1.308
A+
A-

Batman Umut Kervanı, Batman’da çıkan yangında engelli çocukları vefat eden ve evlerinin yanması sonucu büyük bir mağduriyet yaşayan Dündar ailesi için yardım çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz hafta Batman’ın Huzur Mahallesi’nde Ramazan Dündar’a ait müstakil bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 16 yaşındaki bedensel engelli Beşir Dündar vefat ederken, yangında baba Ramazan Dündar ise yaralandı.

Evde çıkan yangın nedeniyle evlerinin tamamı yanan ailenin neredeyse tüm eşyaları ise zarar görerek kullanılmaz hale geldi.

Evlerinin yanması sonucu büyük bir mağduriyet yaşayan Dündar ailesini ziyaret eden Batman Umut Kervanından oluşan bir heyet, burada incelemelerde bulundu. Yangına ilişkin ev sahibi Ramazan Dündar’dan bilgi alan Umut Kervanı yetkilileri, yetkililere ve hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Yangında evleri yanan ve engelli çocuklarını kaybeden aile için yardım çağrısı yapıldı
Ramazan Dündar

Evleri yandıktan sonra eşi ve çocuklarıyla birlikte sırayla akrabalarının evlerinde kaldıklarını belirten Ramazan Dündar, yangın nedeniyle evlerinde kullanacak hiçbir eşyalarının kalmadığını, evin kullanılmaz hale geldiğini söyledi.

“Ev ev dolaşıyoruz”

Başvurduğu yerlerden henüz kendisine bir yardımın yapılmadığını vurgulayan Dündar, “Bir hafta önce evim yandı. Dumandan etkilenen 16 yaşındaki engelli oğlum vefat etti. Ev kullanılmaz hale geldi. Şu anda çalışmıyorum. Tüm hayırseverlerden yardım bekliyorum. Zor durumdayız. Ablam, ağabeyim güldeyiz. Ev ev dolaşıyoruz. Ne zamana kadar böyle gideceğiz ki? Evde hiçbir şeyimiz kalmadı. Artık ne diyebilirim ki?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.