DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yoğun İlgi Görüyor

Yoğun İlgi Görüyor
11.05.2019
839
A+
A-

Ramazan ayı ile birlikte sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan çiğköfte yoğun ilgi görüyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sofraların vazgeçilmezleri arasında bulunan çiğköfteye olan rağbet artarken, çiğköfte satışları satıcıların yüzünü güldürüyor.

Çiğköfteciler, ramazan aylarında çiğköftenin diğer günlere göre daha fazla satıldığını söyleyerek, çiğköftenin iftar sofralarına farklı bir lezzet kattığını, vatandaşların doyumluk değil de tadımlık aldığını ifade ettiler.

Batman’da çiğköfte imalat ve satış şirketinin sahibi Muhammed Mustafa Varol, ramazan ayında işlerinin beklediklerinden daha iyi olduğunu ifade ederek memnuniyetini dile getirdi.

Varol, “Batman’da çiğköfte üretimini yapıyoruz. Batman ve bölgede 60’ın üzerinde bayimiz var. 136 tane satış noktamız var. Çiğköfteyi Batman’da günlük üretiyoruz. Üretimi hijyenik ortamlarda Tarım ve Orman Bakanlığının izniyle yapıyoruz. Ramazan gelişiyle Batman ve bölgede çiğköfte yoğun tüketiliyor. Bunun için yoğun çaba harcıyoruz. İşlerimizi temiz ve hijyenik ortamlarda yapıyoruz. Kur her gün yükseliyor, piyasanın değişkenliği kalitemizi bozmuyor. Ramazan dolayısıyla özellikle Batman’da çiğköfteye büyük bir rağbet var. İnsanlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sofraların vazgeçilmezi çiğköfteye özellikle ramazan ayında daha da vazgeçilmezlik kazandırıyor. Biz de çiğköfteyi en güzel şekilde üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Batman’da çiğköfte satış bayisi sahiplerinden Abdurrahman Çelik, “Çiğköfte işiyle uğraşıyoruz. Çiğköfte işinin ramazanda hayrı ve bereketi daha güzeldir. Ramazan dolayısıyla millet çiğköfteye daha çok rağbet gösteriyor. Batman’da çiğköfte işi çok ve güzel oluyor. Ramazan ayında istihdamımız daha çok oluyor. Maşallah yoğunluğumuz çok ve güzeldir. Ramazanda sofralar çiğköftesiz olmuyor. Herkes gelip azda olsa çiğköfte alıp evine götürüyor.” ifadelerini kullandı.

Sofraların vazgeçilmezi çiğköfte olduğunu ifade eden çiğköfte alıcısı Abdullah Olam, “Mübarek ramazan ayına elhamdülillah girmiş bulunmaklayız. Her sene olduğu gibi bu sene de sofralarımız bereketleniyor. Mübarek ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan çiğköfteyi sofralarımızdan eksik etmiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.