DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’a Hastane, Otel ve Villa Projesi

Batman’a Hastane, Otel ve Villa Projesi
22.01.2020
9.468
A+
A-

Bir süredir Batman’a yapılması planan proje ile ilgili olarak basın toplantısı gerçekleştirildi.

Basın toplantısında konuşan Yedi İki Mühendislik yetkilileri, Batman çayı kıyısına 5 yıldızlı ve 200 yataklı otel, 2 adet branş hastanesi, villaların yer alacağı belirtildi.

Proje ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Yedi İki Mühendislik yetkilileri, “Projemiz, Batman Çayı Islah Projesine uygun hazırlandı. Batman girişinde yer alacak projemiz, kentin imajına artı etki yaratacak. Temelini Nisan ayında atacağız. Proje, kente sosyal, kültürel ve ekonomik değer katacak. 5 yıldızlı otel için şuanda 3 zincir otel firmalarından Hilton, Ramada ve Holiday ile görüşüyoruz. 3 etap şeklinde 36 ayda tamamlanacak olan projemizde 1000 kişiyi istihdam edeceğiz. Batman’da ortaklık kültürünün oluşması için 600 hissedarla ortaklık kuracağız. Bu şekilde 600 kişiyi daha istihdama katmış olacağız. Toplam maliyeti 400 milyon TL olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.