DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Hayır Çarşısı

Batman’da Hayır Çarşısı
27.04.2019
998
A+
A-

Batman’da yetimler, mülteci ve ihtiyaç sahiplerine yönelik “Hayır Çarşısı” adıyla bir kermes açıldı.

İHH Batman Şubesi tarafından, yetimler başta olmak üzere kentteki mülteci, ihtiyaç sahiplerinin yararına “Hayır Çarşısı” adıyla Yaşam Hastanesi önündeki açık alanda yemek ve el işi kermesi açtı.

3 gün devam edecek ve 08.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak kermese vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kermes ile ilgili açıklamalarda bulunan İHH Batman Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya, yetim, ihtiyaç sahipleri ve dernek yararına 3 gün sürecek “Hayır Çarşısı” adıyla bir kermes düzenlediklerini söyledi.

Kaya, “Her yıl İHH olarak uyguladığımız bir kermesimiz oluyor. Bugün de ‘hayır çarşısı’ adı altında İHH olarak yetim, muhtaç, mülteci ve dernek yararına kermes düzenliyoruz. Kermesimiz üç gün sürecektir. Gönüllülerimiz kermese yemek getiriyorlar, herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kermesin gelirini inşallah yetimlere, muhtaçlara ve dernek yararına kullanacağız. Batman’daki tüm vatandaşımızı kermese davet ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.