DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belediye O Kardeşler İçin Harekete Geçti

Belediye O Kardeşler İçin Harekete Geçti
03.01.2020
1.008
A+
A-

Görme kaybı nedeniyle zor günler yaşayan Deniz ve Abdullah Tekin kardeşler ile Elif Yıldız’ın tedavilerine yardımcı olmak amacıyla harekete geçen Batman Belediyesi, Tekin ve Yıldız ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Belediye Sosyal İşler Müdürü Nurcan Biçer, belediye meclis üyeleri ve belediye personeliyle birlikte yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldılar.

Katarakt rahatsızlığı nedeniyle doğuştan görme engelli 11 yaşındaki Elif Yıldız’ı evinde ziyaret eden Başkan Yardımcısı Aydın, herhangi bir sosyal yardım almayan ve geliri bulunmayan ailenin yaşadığı zor durumu göz önünde bulunduracaklarını ve Elif’in ameliyatı için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Aydın ve beraberindekiler, doğuştan miyop rahatsızlığı bulunan ve görme kaybı her geçen gün artan Deniz ve Abdullah Tekin kardeşleri de evlerinde ziyaret etti.

Görme kaybı nedeniyle okula gidemeyen Deniz Tekin ve eğitimini zorlukla sürdüren Abdullah Tekin için belediye olarak imkanlar nispetinde gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Aydın: “Belediye olarak yoksul ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Uzman ekiplerimiz tarafından yapılacak incelemelerin ardından mağdur çocuklarımızın yarasına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışacağız. Çocuklarımızın tedavi olup eğitimlerine devam etmeleri bizleri mutlu edecektir. Halkımızın mutluluğu bizlerin mutluluğudur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.