DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belediyeden Anlamlı Çalışma

Belediyeden Anlamlı Çalışma
29.05.2019
1.193
A+
A-

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, mahallelerden gelen talepler doğrultusunda kent merkezindeki 16 taziye evine Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından 400 Sedir ve 800 sehpa teslimatı gerçekleştirildiğini açıkladılar.

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Batman kent merkezinde bulunan taziye evlerine sedir ve sehpa dağıtımına devam ediyor.

Halkın, acılı günlerindeki dayanışmasında önemli bir sosyal işlevi olan ve konuk ağırlamada fiziksel mekan ihtiyacını karşılayan Batman kent merkezindeki taziye evlerine, belediye yeni malzeme yardımlarıyla destek çıktı.

Taziye evlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle, misafirlerin ağırlanmasında yetersiz kalan oturma gruplarındaki eksiklikleri tespit eden Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yaptırdığı masa ve sedirlerle bu ihtiyacı karşılamaya başladı.

Geçmişte Batman merkezdeki taziye evlerine ihtiyaç duydukları 470 adet sediri teslim eden Belediyemiz, sosyal hizmet anlayışı ve toplumsal sorumluluğu doğrultusunda, ihtiyaç ve eksikliklerini tespit ettiği 16 taziye evine, ihtiyaç duydukları yeni sedir ve masaların dağıtımını gerçekleştirdi.

Batman şehir merkezinde bulunan taziye evlerindeki sandalye, masa yetersizliği ve kullanışsızlığından kaynaklı olarak mahallelilerden gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, bu ihtiyaçların çözümüne yönelik olarak 16 taziye evine 400 sedir ve 800 sehpa teslim etti.

Mezarlık hizmetlerinin yanı sıra taziye evlerinin eksikliklerini de giderme konusunda önemli çalışmalar yürüten Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, imkânlar dâhilinde Batman’da hizmet veren taziye evlerine sedir ve sehpa yardımlarını sürdürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.