DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çalışmalar Sürüyor

Çalışmalar Sürüyor
14.09.2019
646
A+
A-

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kentin değişik mahallelerinde yol düzenleme, kaldırım ve parke taşı düşeme çalışmalarını sürdürürken Sanat Sokağında ise bazalt taşları ile yenileme ve onarım çalışması yapıyor.

Kaldırım, parke taşı, bordür çalışmalarına aralıksız devam eden ekiplerimiz, Batman genelinde 30’a yakın personel ile 1 bazalt ekibi, 3 parke taşı ekibi ve yol yapım ekipleriyle çalışmalarını yaklaşık 2 aydan bu yana sürdürüyor.

Zamanı etkin bir şekilde değerlendirdiklerini kaydeden Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Ziya Gökalp ve Petrol Mahallelerindeki çalışmalarda son rötuşların yapıldığını söyledi.

Petrol Mahallesi İpragaz hattı minibüslerinin yoğunlukla kullandığı yaklaşık 700 metre uzunluğundaki 109. Sokak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kilit taşı ile döşendi. Toplamda 2 bin metrekarelik alanın kilit taşı ile döşendiğini belirten belediye yetkilileri, Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan Sanat Sokağındaki kırılan, deforme olan bazalt taşlarını da yeniliyor.

Yaklaşık bir aydan bu yana devam eden çalışmaların 8 kişilik bir ekiple titiz bir şekilde devam eden çalışmalarda, mahalle sakinlerinin dilek, talep ve şikayetleri de baz alınarak yapıldığı kaydedildi.

Yapılan tüm çalışmada hizmet kalitesinden asla ödün vermeyeceklerini ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, hizmetin en iyisinin yapılmasının önemine değindi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.