DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Demir Mazbatasını Aldı

Mehmet Demir Mazbatasını Aldı
08.04.2019
1.334
A+
A-

Batman’daki yerel seçimde geçerli 181 bin 767 oyun 119 bin 840’ını alan Halkların Demokratik Partisi (HDP), Batman Belediyesi’ni yüzde 66’lık bir oranla kazandı. Batman Belediyesi Eşbaşkanları Songül Korkmaz ve Mehmet Demir, mazbatalarını almak için Batman Adliyesi’ndeki Merkez İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Eşbaşkanlara, HDP’nin Batman milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Necdet İpekyüz, Barış Anneleri Meclisi üyeleri ve yurttaşlar eşlik etti. Korkmaz ve Demir, mazbatalarını aldıktan sonra Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda alkış ve zılgıt sesleri yükseldi.

Mazbatalarını alan eşbaşkanlar, HDP İl binasına geçti. Eşbaşkanların, önümüzdeki saatlerde düzenleyecekleri bir yürüyüşle belediye binasına gitmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.