DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’daki Nakliyeciler İflas Ediyor

Batman’daki Nakliyeciler İflas Ediyor
11.03.2022
1.108
A+
A-

Akaryakıt zamlarından etkilenen bir kesim de nakliyeciler. Hemen hemen her gün akaryakıta yapılan zamlar nedeniyle iş yapamaz duruma geldiklerini belirten nakliyeciler, araçlarını satıp işsiz kalmakla karşı karşıya olduklarını söyledi.

Akaryakıt zamlarına tepki gösteren Batman’daki nakliyeciler, İLKHA muhabirine, akaryakıt fiyatlarının bellerini büktüğünü söyledi.

Ne yapacaklarını bilemez hale geldiklerini vurgulayan nakliyeciler, akaryakıt zamlarının geri çekilmesini istiyor.

Çalışamaz durumda olduklarını belirten nakliyeci Azat Boral, akaryakıt fiyatlarının neredeyse her gün değişmesinden çok şikâyetçi olduklarını ifade etti.

“Ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz”

Akaryakıt zamlarının her şeyi etkilediğini dile getiren Boral, “Nakliye işi yapıyoruz. Akaryakıtta yaşanan artışlardan dolayı insanlara fiyat veremiyoruz. Bugün verdiğimiz fiyat yarın değişince millet bize tepki veriyor. Ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz. Günümüzde akaryakıt demek her şey demektir. Çünkü akaryakıta zam geldi mi her şeye zam gelecek demektir.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.