DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Taksi Taşıma Fiyatları Değişmedi

Taksi Taşıma Fiyatları Değişmedi
25.12.2019
658
A+
A-

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2020 yılında uygulanacak olan taksimetre açılış ve mesafe fiyatlarını görüştü.

Belediye meclisi, Kasım ayındaki tekliflerini Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın başkanlığında toplandı. Meclis gündeminin 44. maddesinde yer alan taksimetre ücret tarifesinin yeniden belirlenmesine ilişkin teklifi meclisin görüşüne sunuldu.

2020 yılı için taksimetre ücret tarifesi belirlenmesine ilişkin teklif ile ilgili komisyonlarca yapılan çalışmalar neticesinde; 2019 yılında uygulanmakta olan ücret tarifelerinin aynı şekilde devam etmesi uygun görülerek, 2020 yılı için taksimetre açılışı 6.00 TL, kilometre başı ücret 3,50 TL ve bekleme ücreti dakika başı 0,75 TL olarak belirlenmesi karar verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.