DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Batman’da Vatandaşlar Akaryakıt Fiyatlarındaki Artışa Çareyi Böyle Buldu

Batman’da Vatandaşlar Akaryakıt Fiyatlarındaki Artışa Çareyi Böyle Buldu
15.03.2022
2.746
A+
A-

Akaryakıttaki fiyat artışı dolayısıyla yolcu taşımacılığı yapan firmalar ücretlerini artırırken, bu durum ekonomik durumu düşük olan vatandaşları alternatif yolculuğa yöneltti.

Batman’da şehirlerarası otobüs ve minibüs bilet fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlar, trenle yolculuğa yöneldi. Talebin artmasıyla birlikte tren garında yoğunluk yaşanırken, günlük yolcu sayısında ise ciddi oranda bir artışın olduğu görüldü.

Fiyatı uygun olması nedeniyle trene rağbet gösteren vatandaşlar, trenle yolculuğun hem daha ekonomik hem de konforlu olduğunu belirtiyor.

Bilet fiyatlarındaki artış tren yolculuğuna rağbeti artırdı
Naif Özgen

“Daha uygun olduğu için treni tercih ettim”

Batman’dan Diyarbakır’a trenle seyahat eden Naif Özgen, “Tren fiyatları daha uygun olduğu için tercih ettim. Batman’dan Diyarbakır’a otobüs fiyatını sordum bana 60 lira civarında olduğunu söylediler. 65 yaşın üstünde olduğumuz için 10 lira olan tren biletini 8 liraya aldım. Ayrıca tren yolculuğu daha rahat olduğu için de memnunuz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.