DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dikkat: Hastanelerde Değişiklik

Dikkat: Hastanelerde Değişiklik
24.11.2019
1.690
A+
A-

Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta ziyaret saatlerine yeni bir düzenleme getirildi.

Batman ilinde bulunan Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta ziyaret saatlerine bir düzenleme getirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yapılan düzenlemeye ilişkin şöyle bir açıklamada bulundu.

Açıklamada, “Toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden olan hasta ziyareti usulüne uygun olarak yapıldığında, hastanın moral düzeyini yükselterek iyileşme sürecine olumlu etki yapmaktadır. Hastanın hastane dışından ihtiyaçlarını karşılamak, hastanın hatırını sormak, psikolojik destek vermek ve sağlığı ile ilgili bilgi almak amacıyla yapılan hasta ziyaretleri hastanın sağlığı açısından önem taşımaktadır.” denildi.

Düzenlemeyle ilgili açıklamanın devamında şunlar ifade edildi:

“Hastanın sağlığı ve sıhhati açısından önem taşıyan diğer bir husus ise hasta ziyaret saatlerinin usulüne uygun yapılmasıdır. Bu sebeple hasta ziyaret saatlerinde bir düzenlemeye gidilmiştir. Düzenlemeye göre bundan böyle hasta ziyaret saat saatleri gündüz vakti saat 12.00 ile 13.30 arası akşam ise 19.00 ile 21.00 saatleri arası yatarak tedavi gören hastalar ziyaret edilebilecektir. Söz konusu düzenleme enfeksiyonların önlenmesi, hastaların güvenliği ve sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir. Hasta yakınlarının ziyaret saatlerine uyması konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.