DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Müjdeci: Size Ne Gerek Kaldı?

Müjdeci: Size Ne Gerek Kaldı?
22.08.2021
189
A+
A-

MÜJDECİ: SİZE NE GEREK KALDI?

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, iktidarın yangın, sel ve pandemi için başlattığı yardım kampanyasına tepki gösterdi.

Her felakette iktidarın halka IBAN vermekten başka çözüm bulamadığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Hiçbir soruna çözüm bulamayan, her türlü israf ve talan ile halktan topladığı ağır vergileri yandaşlarına dağıtan iktidar; yangın, sel, salgın gibi afetlerde ise halka IBAN vererek yardım dileniyor. Felaketler karşısındaki tek çözümü vatandaşa çay atmak ve IBAN vermek olan iktidarın çözüm üretme yeteneği sıfırı tüketmiştir. Pandemide esnafa yardım yapmak yerine kredi ile borç verenler; felaketler karşısındaki mağdur vatandaşlardan da yardım dileyerek aciz bir görüntü çizdi. Kullanılmayan köprüler, havalimanları, yollar için yandaşlarına milyarlarca dolar parayı bulabiliyorlarken; selde, yangında geçimini sağladığı birkaç hayvanını kaybeden vatandaşı yalnız bırakıyorlar. Tüm felaketlerin bu boyuta evrilmesinin sorumlularından olan iktidar, hiçbir sorumluluk üstlenmeyerek her şeyin yükünü gene vatandaşa yükleme pişkinliğini gösteriyor. Somali’ye Tunus’a gönderdiği paralar ile övünüp “Güçlü Türkiye” edebiyatına sarılan iktidar diğer taraftan ise ülkesindeki felaketleri bile ranta çevirmeye çalışıyor. Dünyada felaketlerle karşılaşan ülkeler vatandaşına el uzatırken; ülkemizde döviz artınca vatandaşlar döviz satsın, deprem, salgın olunca halk para versin, kriz olunca vatandaşlar porsiyonları küçültsün, yangın, sel olunca vatandaşlar yardım yapsın. O halde size ne gerek var?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.